Prebačen na drugu lokaciju

Ko je pokušao da uđe u prostorije koje koristi Duško Knežević

  • 15.03.2019. 20:45

Nepoznata muška osoba pokušala je da uđe u prostorije u Londonu koje koristi predsjednik „Atlas grupe“ Duško Knežević, saopštili su iz tog holdinga.

„Kada je primijetio da su u hodniku nadzorne kamere muškarac srednjih godina se brzo udaljio iz hola i napustio zgradu“, piše u saopštenju „Atlas grupe“.

Incident se desio u noći između 13. i 14. marta. Ubrzo su na lice mjesta došli pripadnici interventne jedinice britanske policije. Sa detaljima su upoznate nadležne službe, a Knežević je prebačen na novu lokaciju.

Pripadnici Kneževićevog obezbjeđenja snimili su osobe koje su u proteklih nekoliko dana pratile njegovo kretanje u Londonu, dodaje se u saopštenju.

Navodno postoje i snimci osoba koje su pratile Duška Kneževića tokom februara. On je upoznao nadležne u Velikoj Britaniji sa svojim sumnjama i saznanjima o načinu funkcionisanja sistema čijim se razotkrivanjem bavi.

Duško Knežević je tim povodom objavio snimak na Instagramu na kojem se vide osobe koje navodno nadziru njegovo kretanje, uz naslov: „Ko ponovo prati DK po Londonu“.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.