Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Istočna Ilidža

Vujičić: Očekujem promjene

  • Izvor: SRNA
  • 06.10.2024. 19:33

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Istočna Ilidža Miroslav Vujičić rekao je da će se građani danas opredijeliti da li će ostati u stanju u kakvom su do sada bili ili su za prosperitetniju i napredniju opštinu.

"Očekujem promjene u Istočnoj Ilidži i da građani izađu u što većem broju kako bi izborni proces imao legitimitet", rekao je Vujičić novinarima nakon glasanja na lokalnim izborima.

Vujičić je naveo da u Istočnoj Ilidži izborni proces teče sa određenim nepravilnostima koje su uvijek bile karakteristične za ovu lokalnu zajednicu.

Prema njegovim riječima, uvijek ima pokušaja različitih mahinacija, od unošenja olovaka i satova koji snimaju, pokušaja pravljenja "bugarskih vozova".

On je dodao da je i sada bilo nekoliko takvih primjera na biračkim mjestima u Vojkovićima i Dobrinji, o čemu su obaviještene Opštinska izborna komisija i Centralna izborna komisija BiH.

"Postoje određene vrste pritisaka na glasače i očekujemo od organa koji su zaduženi za obezbjeđenje regularnosti izbornog procesa da preduzmu mjere kako bi se proces završio kako treba", istakao je Vujičić.

Pratite nas i putem Vibera