Član savjeta penzionera SPS-a

Unčanin: Prevara koju Banjalučani neće oprostiti Stanivukoviću

  • Izvor: ATV
  • 12.09.2024. 09:44

Draško Stanivuković dijelio je obećanja šakom i kapom. Toliko ih je bilo da bi njihovo nabrajanje zahtijevalo cijelu svesku od 60 listova, izjavio je Rade Unčanin, legenda banjalučkog rukometa i član Savjeta penzionera Socijalističke partije Srpske.

"Većina tih obećanja nije ispunjena, mnoga su zaboravljena. Sve smo opraštali - otpisivali smo na mladost, neiskustvo, vjerovali da postoji iskrena želja za promjenom“, dodao je Unčanin.

Međutim, dodaje Unčanin, prevaru sa Karticama prijateljstva ne možemo oprostiti. 

"Ne zato što smo nesrećni što nećemo povoljnije kupiti televizor ili frižider, već zbog poniženja i činjenice da smo svjesno prevareni, istakao je Unčanin. Stanivuković nas je maltretirao da na +40 stepeni dolazimo i prijavljujemo se. Njegovi saradnici su se osmjehivali - sada znam da su nam se smijali jer smo bili naivni. Trebali su im naši podaci da bi nas zvali da glasamo, a ne da bi nam pomogli“, dodao je on.

"Pitam se, ako je Stanivuković ovako bezobziran i samozaljubljen kao mladić, kakav će biti kada ostari?“, zaključio je Rade Unčanin.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.