Gradiška

Šulić: Politički program SNSD-a usmjeren na razvoj Srpske

  • Izvor: SRNA
  • 08.09.2024. 08:46

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) svim lokalnim zajednicama nudi jedinstven politički program i platformu usmjerene na razvoj Republike Srpske i snažnu Srpsku spremnu da se nosi sa svim izazovima, a što građani i prepoznaju, izjavio je Srni član Glavnog odbora SNSD-a Denis Šulić.

Šulić je ocijenio da sva prethodna dešavanja i svi udarci na predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika nisu postigli ništa od onoga što su njihovi tvorci priželjkivali, jer je Srpska ostala stabilna i na pravcu razvoja koji su Dodik i SNSD trasirali i od kojeg ne odustaju uprkos svim prijetnjama.

"Dodik je i sam u nekoliko navrata naglasio da je svjestan da svi napadi kojima je izložen nisu usmjereni na njega lično, već imaju za cilj urušavanje institucija Republike Srpske i da je on spreman do kraja se nositi s njima kako bi sačuvao Srpsku", rekao je Šulić.

Dodik u posjeti manastiru Stuplje

Dodik u posjeti manastiru Stuplje

On je dodao da su to građani prepoznali i da Dodiku pružaju podršku ne samo tokom režiranih sudskih procesa, već svakodnevno u svim lokalnim zajednicama u kojima on boravi.

Šulić je naveo i da SNSD očekuje pobjedu svojih kandidata u svim lokalnim zajednicama, kao i rast broja osvojenih odborničkih mandata, što će biti još jedna potvrda ispravne i u narodu prepoznate i podržane politike SNSD-a i Milorada Dodika.

Pratite nas i putem Vibera