Generalni sekretar SNSD-a.

Amidžić: Kao Draškov profesor moram mu reći da opet prepisuje

  • Izvor: SRNA
  • 02.10.2024. 16:44

Generalni sekretar SNSD-a Srđan Amidžić izjavio je da kao profesor fakulteta, koji aktuelni gradonačelnik Banjaluke još nije završio, mora ukazati na ono što je svima jasno a to je da Draško Stanivuković u ovoj završnici kampanje prepisuje program doktora Nikole Šobota, kandidata SNSD-a za gradonačelnika.

Amidžić je naglasio da je Stanivuković u posljednjim danima svog mandata krenuo u očajničku trku za simpatijama građana, obećavajući rješenja za probleme koje je sam ignorisao tokom protekle četiri godine.

"Kao profesor fakulteta moram da primijetim da Stanivuković prepisuje na brzinu i površno. Tako je čak obećao duplo manje sadnica nego što je planirano u Šobotovom programu, dok je rješenja za parking doslovno prekopirao. Čak nije stigao da apsolvira dio oko kolektora, koji će po Šobotovom planu biti završen do centralnog postrojenja za preradu otpadnih voda u Delibašinom selu", istakao je Amidžić.

On je rekao da je ovo prepisivanje očigledan dokaz da je Stanivuković na pragu poraza i da je spreman čak i da bude uhvaćen u prepisivanju tuđih ideja.

"Kao njegov profesor, dužan sam da mu još jednom ukažem da je to sramota. Prepisivanjem se ne dolazi do uspjeha, bilo na fakultetu ili u vođenju grada. Građani Banjaluke zaslužuju gradonačelnika koji je sposoban da samostalno planira i realizuje projekte, a ne nekoga ko se krije iza tuđih ideja i obećanja", poručio je Amidžić, koji je profesor na Еkonomskom fakultetu.

On je naglasio da, nakon pobjede Nikole Šobota, građani Banjaluke mogu očekivati realizaciju svih obećanja koje Stanivuković prepisuje, ali i mnogo više.

"Očekuju nas gradski stanovi za mlade po uzoru na bečki model, jednokratna pomoć za penzionere, kao i širenje Banjaluke kako dolikuje jednoj srpskoj prestonici, a ne Draškovoj pozornici", istakao je Amidžić.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Tajne muzeja (R)

    ''Tajne muzeja (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.