Kandidat za gradonačelnika SNSD-a

Šobot: Građani Banjaluke prevareni, krajnje vrijeme da se tome stane na put

  • 15.09.2024. 16:42

Kandidat za gradonačelnika SNSD-a Banjaluke Nikola Šobot održao je tribinu u Borkovićima, gdje je razgovarao sa mještanima o budućnosti Banjaluke i njenom napretku.

Šobot je istakao da Banjaluka zaslužuje da bude grad ozbiljnih i odgovornih ljudi, koji rade u interesu svojih sugrađana i da će samo takav pristup donijeti dugoročan prosperitet.

- Danas Banjaluka svjedoči kulminaciji sramote, prevare i opšte nesposobnosti. Građani su prevareni po više osnova i postali su taoci neodgovorne jurnjave za lajkovima i kamerom - rekao je Šobot, dodajući da je krajnje vrijeme da se takvom neozbiljnom pristupu stane na put.

Šobot je naglasio da su ga danas pokušali uvući u političko blato, ali da on ima jednu jasnu poruku za sve koji pokušavaju to da učine.

- Banjaluka je grad čistih ljudi, ja sam čovjek čistih namjera, i neka se u blatu valjaju sami. Moj put je put čistog srca, sa planom i beskrajnom ljubavlju prema Banjaluci. Pobijedićemo zajedno - pošteno, odgovorno i sa istinskom željom za napredak - naglasio je on.

Šobot je istakao da je Banjaluka grad koji ima potencijal da bude lider u regionu, ali da se to može postići samo s ozbiljnim ljudima na čelu, koji znaju kako da rade i kako da vode grad u bolju budućnost.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: