Kandidat za načelnika opštine Pale

Škipina donirao medicinske uniforme zaposlenima i Domu zdravlja

  • Izvor: SRNA
  • 03.10.2024. 12:43

Kandidat za načelnika opštine Pale Damjan Škipina donirao je danas uniforme za zdravstvene radnike i nemedicinsko osoblje Doma zdravlja "Stana Tomić".

Škipina je izrazio nadu da će se ovakve i slične aktivnosti nastaviti i u narednom periodu s ciljem poboljšanja rada svih ustanova, uključujući i Dom zdravlja.

"Zahvalnost firmi `Mraz`, koja je pomogla da se ovaj projekat realizuje, odnosno da radnici Doma zdravlja dobiju donaciju", rekao je Škipina novinarima.

On je naglasio značaj radnika Doma zdravlja, navodeći da oni moraju imati poseban status na Palama.

"Znamo koliko se trude i rade i koliko moraju biti u određenim trenucima sabrani, koliko se žrtvuju za svakog od nas. Zbog toga prema njima moramo biti posebno darežljivi", naveo je Škipina.

Direktor Doma zdravlja "Stana Tomić" na Palama Ivan Šarac istakao je značaj donirane opreme, navodeći da medicinski radnici nekada u toku dana zbog prirode posla moraju mijenjati uniforme.

"Ovo nama mnogo znači i u budućnosti ćemo imati udobniji rad. Zahvaljujem se narodnom poslaniku i kandidatu za načelnika opštine Pale Damjanu Škipini, bez kojeg ovaj projekat ne bi bio realizovan", istakao je Šarac. 

Pratite nas i putem Vibera