Socijalistička partija Srpske

Selak nakon sastanka sa predstavnicima SPS - srpsko jedinstvo nema cijenu

  • 15.09.2024. 16:57

Socijalistička partija Srpske obilježila je Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave sastankom rukovodstva partije sa predstavnicima svih gradskih i opštinskih odbora na kojem je apostrofirana potreba za slogom i zajedništvom cijelog našeg naroda, poručeno je danas iz SPS-a.

- Ovaj sastanak nije samo prilika za proslavu, već je bio i prilika za jačanje saradnje između svih dijelova Srpske, sa ciljem unapređenja životnih uslova u svim lokalnim zajednicama. Ovaj dan je najbolji mogući povod da SPS demonstrira svoju složnost u nastupu na izborima. SPS djeluje kao velika porodica i dosljedno čuva porodične i tradicionalne vrijednosti koje naš narod oduvijek drže na okupu - rekao je lider SPS-a na konferenciji za medije nakon sastanka.

Predsjednik SPS-a, Goran Selak, istakao je značaj ovog okupljanja kao potvrdu neraskidivih veza među Srbima.

- Dan srpskog jedinstva je prilika da pokažemo kako su saradnja i solidarnost osnov za sve naše aktivnosti. Srbin je Srbinu brat, s koje god strane Drine bio, i to jedinstvo moramo njegovati. Ponosan sam na predstavnike SPS-a koji u svakoj prilici i na svakom mjestu provode nacionalno odgovorne politike i zalažu se za napredak cijelog našeg naroda, ali isto tako pozivaju i na izgradnju suživota i očuvanje mira i stabilnosti - izjavio je Selak.

Banjaluka, kao srce Republike Srpske, bila je u fokusu sastanka, sa posebnim naglaskom na projekte koji će unaprijediti uslove za život svih njenih građana. Iz SPS-a su poručili da uveliko rade na rješenjima za dugogodišnje probleme, poput nedostatka vrtića, saobraćajnih gužvi i parkiranja.

- Banjaluka mora biti grad za sve njene građane, a ne poligon za političke igre i moćnike - rečeno je danas u SPS-u, uz isticanje potrebe za odgovornim vođenjem najvećeg grada i cijele Republike Srpske.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: