Šekovići

Dodik: Lazić će dobiti mandat, njegov tim su ljudi sa vizijom

  • Izvor: SRNA
  • 10.09.2024. 18:05

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je na predizbornom skupu u Šekovićima da će kandidat za načelnika opštine Miladin Lazić poslije svega što je urađeno dobiti mandat na narednim lokalnim izborima.

Dodik je okupljenima poručio da imaju ljude koji imaju viziju i vode ih, te da su oni bogatstvo koje treba čuvati.

On je istakao da Lazić ima podršku rukovodstva SNSD-a, te je obećao još veću finansijsku podršku kada je čuo viziju Lazićevog tima i projekte koje planiraju da realizuju.

Birače je pozvao da se okupe oko ideje koju ima Lazić, istakavši da će napraviti uređene Šekoviće.

Zahvalio je za podršku koju je dobijao sve ove godine, naglasivši da je 20 godina na čelu Vlade ili Republike ili član Predsjedništva, na najodgovornijim poslovima, te da je podršku uvijek shvatao kao odgovornost, a ne kao privilegiju.

Dodik je rekao da Republika Srpska sa stanovišta unutrašnje organizacije i svoje moći nije u teškom stanju, te da zato hoće da zaustave njeno rukovodstvo.

Okupljenima je poručio da ne treba da se brinu za penzije i plate koje dolaze sa republičkog nivoa, jer će uvijek stići. "Srpska ima potencijal da to uradi", naglasio je Dodik.

Prema njegovim riječima, Republika Srpska je država srpskog naroda, u kojoj mogu da žive drugi i drugačiji, ali treba i da je poštuju.

"U Republici Srpskoj se živi u slobodi, naša sloboda je naša država, ako neko ne vjeruje treba da ode u Bosanski Petrovac, Livno i vidi kako žive srpski povratnici", rekao je Dodik.

Dodik je istakao da je ponosan na to što je rukovodeći Republikom Srpskom obnovljeno i izgrađeno više od hiljadu crkava.

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je da su Šekovići na pravom putu, da ne smiju da stanu i da 6. oktobra građani odlučuju.

"Važno je da 6. oktobra sačuvamo SNSD kao najjaču političku opciju u BiH i Dodika kao lidera srpskog naroda", istakao je Višković.

Lazić je istakao da je gradski bazen pečat grada u koji su uložili 700.000 KM, kao i 24 kilometra asfaltiranih lokalnih puteva, te renovirano obdanište, srednja škola.

"Gradimo spomen-obilježje u naselju Tišča i vodovod u Papraci. Vrijednost kapitalnih investicija za četiri godine iznosi više od pet miliona KM. Nastavićemo isti intenzitet ulaganja, a sve zahvaljujući podršci Vlade i predsjednika Srpske", rekao je Lazić.

On je pozvao birače da 6. oktobra izađu na izbore i glasaju za listu SNSD-a i njega kao kandidata za načelnika opštine da bi Šekovići nastavili da idu naprijed.

Okupljenima je danas predstavljena odbornička lista SNSD-a u Šekovićima.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Loto, Lutrija RS

    ''Loto, Lutrija RS

  • 20:10 Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Aviondžije (12+)

    '''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)