Predsjednik SNSD-a

Dodik: Bez sumnje pobjeđujemo u Ribniku

  • Izvor: SRNA
  • 09.09.2024. 20:50

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras da će ova stranka bez sumnje pobijediti u Ribniku kao i njihov kandidat za načelnika opštine Duško Dakić, naglasivši da je dosadašnji načelnik odbacio politiku SNSD-a i da nema podršku partije.


Dodik: SNSD živi sa narodom i nema konkurenciju

Dodik: SNSD živi sa narodom i nema konkurenciju

Dodik je istakao da je SNSD konsolidovan, da su se okupili oko svog kandidata za načelnika i odborničke liste, naglasivši da je dosadašnji načelnik odbacio politiku SNSD-a i da pokušava nešto sam da uradi, ali da nema nikakvu podršku stranke.

"Pokušali smo da sa njim sarađujemo, ali je on ignorisao partiju. SNSD je jaka politička partija. Ovo govorim da izbacim svaku moguću kalkulaciju i spekulaciju ovdje. Ono iza čega rukovodstvo stoji je Duško za načelnika i odbornička lista", rekao je Dodik novinarima pred početak predizbornog skupa.

On je naglasio da u Ribnik dolaze sa obrazom i da je u ovoj opštini ostvareno mnogo rezultata.

"Pobijedićemo ovdje, nema sumnje. Duško će pobijediti ovdje za načelnika", istakao je Dodik.

Dodik: SNSD živi sa narodom i nema konkurenciju

Dodik: SNSD živi sa narodom i nema konkurenciju

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Ribnik Duško Dakić istakao je da su u Ribniku ostavili velika djela i da ova partija ima podršku građana.

On je naglasio da su se večeras okupili da krenu u još jednu veliku pobjedu SNSD-a koji je 20 godina na vlasti u opštini Ribnik.

"Sa našim predsjednikom krećemo u još jednu veliku pobjedu i u odbranu interesa srpskog naroda", naglasio je Dakić.

Predizbornom skupu u Ribniku prisustvuju potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković i portparol stranke Radovan Kovačević, kao i brojno članstvo.

Višković je u obraćanju pozvao građane da podrže Dakića za načelnika opštine i odborničku listu SNSD-a.

Pratite nas i putem Vibera