ABA liga

Zvezda gostuje Krki

  • Izvor: Agencije
  • 27.11.2023. 14:18

Košarkaši Crvene zvezde gostuju kod Krke u Novom mestu u meču 9. kola ABA lige.

Hala "Leon Štukelj" u Novom Mestu uvijek važi za nezgodan teren, prije svega zbog svojih dimenzija, u kojima se teško snalaze jaki timovi, pa moraju da maksimalno shvate duel protiv slovenačkog tima kako bi ostvarili pobjedu.

Crvena zvezda ima dovoljno kvalitetnu rotaciju da sa Krkom lako izađe na kraj. Tim sa Malog Kalemegdana je upisao jedini poraz do sada i to u "vječitom derbiju", tako da se može reći da im u regionu ide prilično dobro, za razliku od Еvrolige.

Ukoliko bude išlo sve po planu, trener Sferopulos će odmoriti nosioce, oprobati neke nove zamisli na terenu i pružiti više prilike nekim imenima koja nemaju veliku minutažu.

"Očekuje nas utakmica protiv tima koga poštujemo upravo zbog načina na koji igra. Ono što je do nas je da moramo da budemo i mentalno i fizički spremni, da se igrajući našu najbolju košarku, vratimo pozitivnim rezultatima i pobjedama", rekao je Sferopulos pred meč.

Krka je pretposljednji tim ABA lige sa tek dvije pobjede.

Utakmica Krka-Crvena zvezda igra se od 17 časova. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)

  • 23:05 Serija: 1993 (16+)

    ''''Serija: 1993 (16+)