Košarka

Počinje Prvenstvo Srpske u basketu 3×3

  • Izvor: ATV
  • 04.06.2022. 10:30

Četvrto prvenstvo Republike Srpske u basketu 3x3 počinje ovog vikenda i biće igrano u 21 lokalnoj zajednici, najavili su juče predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Aleksandar Đurđević i predsjednik 3x3 saveza Republike Srpske Ljubiša Šikarac.

"Šampion lige nastupiće na finalnom prvenstvu Austrije u Beču 20. i 21. avgusta, taj turnir ima status čelendžera i sve ekipe koje budu na tom turniru boriće se da prođu na dalje takmičenje Vorld tur ", rekao je Ljubiša Šikarac, predsjednik basket 3x3 Saveza Republike Srpske.

Predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Aleksandar Đurđević istakao je da su ponosni na Prvenstvo 3x3 koje je najorganizovanije na teritoriji BiH.

"Ono što je važno pomenuti je da je basket 3x3 u velikoj ekspanziji, to je sport koji je odnedavno olimpijski sport, to je sport gdje je Srbija prvak svijeta, gdje Srbija ima ozbiljnu organizaciju i gdje je košarkaški savez Srbije maksimalno uključen u organizaciju tih turnira i ono što nam je neka zajednička namjera da težimo ka tome stepenu organizacije koji postoji u Srbiji i da ovaj sport u Republici Srpskoj dignemo na jedan još viši nivo u odnosu na ono kako je bilo do sada", rekao je predsjednik Košarkaškog saveza Republike Srpske Aleksandar Đurđević.



Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.