Selektor Amerike

Stiv Ker ispunio obećanje: Pogledajte poruku posvećenu Dejanu Milojeviću

  • 17.07.2024. 19:08

Od 18 sati se u Abu Dabiju danas igra prijateljski meč košarkaških selekcija Srbije i Sjedinjenih Američkih Država, koji će ekipama poslužiti kao priprema za Olimpijske igre.

Selektor Amerike Stiv Ker ispunio je obećanje dato prije nekoliko dana i na utakmici se pojavio u majici s natpisom "Brate".

Naravno, radi se o majici posvećenoj srpskom treneru Dejanu Milojeviću, koji je preminuo 17. januara u Solt Lejk Sitiju.

Milojević je bio pomoćni trener Keriju u Golden Stejt Voriorsima te su bili posebno povezani.

"Deki je bio nevjerovatan prijatelj i trener, otac i muž. Svakog dana mislim na njega. Kada budemo igrali protiv Srbije, definitivno ću obući svoju 'Brate' majicu. Pričaću naravno i sa ljudima iz srpske reprezentacije, siguran sam da će nam jedna od tema biti i Dejan Milojević. Vjerujem da nam svima mnogo nedostaje", rekao je nedavno Ker i sada ispunio obećanje.

Inače, Amerika i Srbija će se i na Olimpijskim igrama takmičiti u istoj grupi, a okršaj u Parizu zakazan je za 28. jul.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)

  • 23:05 Serija: 1993 (16+)

    ''''Serija: 1993 (16+)