Zanimljivi odgovori

Šta bi bili da nisu košarkaši: Jokić konjušar, kapiten iznenadio!

  • 28.06.2024. 12:55

Košarkaška reprezentacija Srbije, poznata je po dobrim rezultatima, ali i po harizmi igrača i pozitivnoj energiji i zahvaljujući društvenim mrežama, s vremena na vrijeme "procure" snimci koji svjedoče o upravo svemu tome.

Naime, na zvaničnom profilu Olimpijskog komiteta Srbije, nedavno su igrači otkrili šta bi bili da nisu košarkaši, odnosno čime bi se bavili. Uslijedili su odgovori koji su vrijedni pažnje.

Zidari, ljekari, prosvetari, konjušari

Kapiten Bogdan Bogdanović bi radio u igraonioc, dok je Nikola Milunov izrazio želju da bude zidar. Uroš Plavšić bi bio moler, Nikola Jović motociklista, a Aleksej Pokuševski bi bio ljekar, dok bi se Filip Petrušev latio reketa i Novaku Đokoviću bio konkurencija.

Vanja Marinković bi bio glumac, ali nikako da se pojavljuje u mjuziklima, dok je Aleksa Radanov kazao da bi bio fudbalski golman ili kuvar.

Aleksa Avramović bi radio u prosveti, a Nikola Jokić možda jedini nije iznenadio - on bi bio konjušar, pošto je opšte poznata njegov ljubav prema konjima.

Naravno da se na mrežama munjevitom brzinom proširio snimak, te je bilo zanimljivih komentara. 

Cijeloj naciji je drago što među njima, sudeći prema snimcima, vlada super atmosfera, ali moramo imati u vidu da je pred njima je težak put na takmičenju i zahtjevni treninzi, jer će na Olimpijskim igrama, igrati u grupi sa Amerikom, Južnim Sudanom i još jednim rivalom koji se čeka.

Pratite nas i putem Vibera