Svetislav Pešić

Selektor o Jokiću: Naravno da mu se ''udvaram''

  • 09.06.2024. 11:23

Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić još jednom se sreo sa pitanjem o nastupu Nikole Jokića na Olimpijskim igrama u Parizu.

Pešić je gostovao u podkastu Politike i istakao da bi potencijalno učešće Nikole Jokića dosta značilo našem nacionalnom timu.

Hit snimak: Nikola Jokić u ekstazi pjeva Džejev hit poslije pobjede svog konja u elitnoj trci

Hit snimak: Nikola Jokić u ekstazi pjeva Džejev hit poslije pobjede svog konja u elitnoj trci

„Više mi ne smeta, sad kažem zovite ga pa ga pitajte. Što se tiče Nikole Jokića, meni jedino smeta što ne pitaju za ostale. Samo učešće Nikole Jokića sigurno da znači, u svakom smislu. I sa aspekta individualnog kvaliteta i sa aspekta ličnosti kakav je Jokić, jer ja kada kažem da je Jokić bolji momak nego što je igrač, oni svi padaju u nesvijest. Kao, ti se udvaraš Jokiću. Naravno da se udvaram, jer želim to da istaknem“, rekao je Pešić u podkastu Politike.

Košarkaški zaljubljenici se nadaju da će Jokić biti raspoložen da igra za Srbiju, kao da bi mogao da vodi Orlove do nove medalje, pošto je sa Orlovima osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Jokić opet odmara u Srpskoj: Uživa na rijeci Tari

Jokić opet odmara u Srpskoj: Uživa na rijeci Tari

Podsjećanja radi, Jokić je igrao na Еvropskom prvensvu 2022.godine, dok ga na Svjetskom prvenstvu 2023. godine nije bilo u sastavu.

Jokiću tokom raftinga na Tari dobacivali 'Jokara, Srbine' - pogledajte kako je reagovao

Jokiću tokom raftinga na Tari dobacivali 'Jokara, Srbine' - pogledajte kako je reagovao

Jokić za sada ljeto provodi u aktivnostima, bio je i na raftingu, a vidjećemo koja je njegova konačna odluka što se tiče reprezentacije.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.