NBa

Predstavljen Vembanjamin logo: Da li je najbolji ikada?

  • 09.04.2024. 13:56

Dan pomračenja Sunca su u Najkiju odlučili da iskoriste za najavu loga Viktora Vembanjame.

Uz slogan "Totalno pomračenje je tek počelo", marketing odjeljenje američkog proizvođača sportske opreme je objavilo promotivni video za stvaranje brenda rukija San Antonija.

Ideja videa je koncipirana oko Vembanjaminov nadimka "Vanzemaljac", pa je tako i logo promovisan, u dobro poznatom maniru iz američke kinematografije, poruke koju posjetioci Zemlje ostavljaju na polju u Južnom Teksasu odakle su i Sparsi.

Ovoga puta je to logo Vembanjame, koji su mnogi odmah proglasili za najbolji ikada jednog sportiste.

Možda i preuveličana tvrdnja posljedično preuveličanim očekivanjima i pažnjom koju francuski centar dobija od dolaska u NBA ligu.

Vembanjama je i prije dolaska u NBA potpisao saradnju sa Najkijem za koji se procjenjuje da je vrijedniji od 100 miliona dolara.

Nedavno je tokom "Ol-star" vikenda promovisao i svoju verziju patika, takođe inspirisanih temom vanzemaljaca.

Ruki "mamuza" ove sezone ima u prosjeku 21,3 poena i 10,7 skokova uz 3,6 blokada i na putu je da ispred Četa Holmgrena osvoji nagradu za najboljeg debitanta godine.

Sjajne partije na parketu prati i velika zainteresovanost za Francuza van njega, pa ovaj potez Najkija treba posmatrati kao još jedan korak ka tome da Vembanjama zamijeni Lebrona Džejmsa kao "lice" NBA lige, prenosi b92.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.