Turska

Poginuo poznati košarkaš: Sa Obradovićem osvajao trofeje

  • Izvor: Agencije
  • 08.09.2024. 12:35

Strašne vijesti stižu iz Turske, gdje je poginuo sportista. Poznati turski košarkaš Ilkan Karaman preminuo je u 35. godini nakon što ga je udario automobil.

Kako se navodi u izvještajima turskih medija, pretpostavlja se da je vozač bio pod dejstvom alkohola kada je udario Karamana, koji je bio na trotoaru.

Tragedija se dogodila u mjestu Datča, gdje je Ilkan Karaman otputovao na ronjenje. On je na ulici čekao svog prijatelja koji je sipao gorivo, a sa kojim je trebalo da roni.

Pijani vozač izgubio je kontrolu nad vozilom, skrenuo sa puta i udario Ilkana na trotoaru, gdje je turski košarkaš izgubio život prije nego što je stigla pomoć.

Meteorolog najavio: Stiže polarni vrtlog

Meteorolog najavio: Stiže polarni vrtlog

Tokom profesionalne karijere Karaman je igrao za Tofaš, Karšijaku, Fenerbahče, Bešiktaš i brojne druge turske klubove, a jedan dio karijere proveo je i u inostranstvu.

Svojevremeno je kao prvotimac Bešiktaša igrao protiv Partizana, dok je pod komandom Željka Obradovića osvojio tri trofeja sa Fenerbahčeom. Davne 2012. godine Bruklin ga je draftovao kao 57. pika.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: