Olimpijske igre

Pešić: Jokić je na spisku

  • Izvor: RTS
  • 09.06.2024. 15:36

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je da se Nikola Jokić nalazi na spisku za Olimpijske igre.

Od 26. jula do 11. avgusta košarkaše Srbije očekuje olimpijski turnir u Lilu i Parizu, a aktuelni vicešampioni svijeta u grupi će igrati sa SAD, Južnim Sudanom i ekipom koja će vizu izboriti na kvalifikacionom olimpijskom turniru u julu.

"Još uvijek se sva takmičenja u Еvropi nisu završila, neki od naših kandidata su još zauzeti. Najvažnije je da budu zdravi, jer ako budu, onda svi kandidati na spisku će se odazvati. Olimpijske igre su poseban izazov za svakog sportistu i sigurno je da će se svi pozvani igrači odazvati pozivu", rekao je Pešić gostujući u Šarenici na RTS-u.

Selektor o Jokiću: Naravno da mu se ''udvaram''

Selektor o Jokiću: Naravno da mu se ''udvaram''

Na pitanje da li dolazi Nikola Jokić imao je kratak odgovor.

"Na spisku je, to sam već rekao", naveo je Pešić.

Pešić je potom govorio i o tome da ne razmišlja o penziji, već da samo gleda u izazove.

"Ne razmišljam o tome. Reprezentacija je ispred mene. To je nešto što nas okupira, pravi nam dodatnu motivaciju i izazov. Ne planira se kao što se nekad planiralo", poručio je Pešić.

Jokić opet odmara u Srpskoj: Uživa na rijeci Tari

Jokić opet odmara u Srpskoj: Uživa na rijeci Tari


Pratite nas i putem Vibera

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.