Internacionalni košarkaški turnir

Partizan pobjednik turnira, Igokea sjajan domaćin

  • Izvor: ATV
  • 11.09.2023. 19:25

Spektakularni vatrometom spuštena je zavjesa na rođendanski turnir Igokee. Pobjednički pehar ide za Beograd, a Partizan je već s prvim pripremnim utakmicama pokazao da je spreman za velike stvari u novoj sezoni. Zadovoljni su "crno-bijeli“ svojim partijama u Banjaluci i Laktašima, a imaju samo riječi hvale za cjelokupnu organizaciju Internacionalnog turnira.

"Ja bih da krenem sa čestitkom Igokei, veliki jubilej 50. godina na svemu što su radili do sad kao klub, izvanredna organizacija želim im naravno sve najbolje u budućnosti. Pokazali su još jednom kakvi su domaćini, mi se ovdje uvijek osjećamo fenomenalno, organizacija turnira je bila na savršenom nivou, sve je funkcionisalo besprijekorno. Još jednom želim da im se zahvalim i da im čestitam na tome, svim ljudima koji su učestvovali na organizaciji turnira ", rekao je Željko Obradović.

"Bilo je stvarno sjajno za sve učesnike, jako dobar turnir sa jako dobim i kvalitetnim ekipama. Odlična prva provjera, odigrali smo sa tri pobjede ma da je to najmanje bitno  u ovom periodu, bitno je da vidimo gdje se trenutno nalazimo i da se što bolje pripremimo za nastavak priprema i pred sezonu da uđemo što spremniji ", istakao je Danilo Anđušić.

Evropska elita gostovala je u Srpskoj tokom minulih pet dana. Publika je na dlanu imala ekipe poput CSKA i Partizana koji su pisali neke od najljepših stranica košarke na Starom kontinentu. Uloženo je dosta truda, a čestitke za organizaciju stižu sa svih strana.  

"Nije bilo lako organizaciji, kada bih se sada vratio u posljednjih 10. dana kada vidim šta smo prolazili, bilo je mnogo stresa i nervoze ali hvala Bogu sve smo odlično odradili. Još uvijek osjećam pozitivnu tremu, nisam ni svjestan ni ja ni moj tim šta smo sve uradili koliko smo pozitivnih stvari odnijeli u svijet i zaista ne mogu da opišem tu dozu sreće koju imam sada " ,  kaze Igor Dodik.

Prije finalne utakmice odigrani su i mečevi za plasman. Treći je na kraju turski Galatasaraj, dok se pete pozicije domogao Turk Telekom. 

Pratite nas i putem Vibera