Zvanično

Partizan dobio sjajne vijesti: Šarlot otpustio Vašingtona!

  • 09.10.2024. 16:07

Ono što se očekivalo je sada dobilo i zvaničnu potvrdu. Poslije dva pripremna meča, Dvejn Vašington je dobio otkaz u Šarlotu i sada slijedi povratak u Partizan.

Naime, američki bek sada formalno mora da potpiše novi ugovor sa crno-bijelima pošto je proveo desedak dana u NBA ligi gdje je zaradio preko 2.000.000 dolara, a i kasa kluba iz Humske je na dobitku.

Duan Vašington predstavljen u Šarlotu: Da li se uopšte vraća u Partizan?

Duan Vašington predstavljen u Šarlotu: Da li se uopšte vraća u Partizan?

Naime, prema saznanjima Mocart Sporta, dio pomenutih para igrač uplaćuje Partizanu koji je tako zaradio bez prevelike muke.

Kao što je odranije poznato, Dvejn Vašington se našao usred trejda Minesote i Njujork Niksa gdje je centralna figura bio Karl Еntoni Tauns. Da bi se taj trejd utanačio po svim finansijskim pravilima NBA lige, bili su potrebni dodatni igrači, ali i treći klub – u ovom slučaju Šarlot Hornetsi.

Crno-bijeli su dopustili Vašingtonu da izađe iz ugovora i potpiše za Nikse koji su ga potom platili 2,3 miliona dolara. Potom ga poslali u Šarlot za koje je odigrao dvije pripremne utakmice i potom danas zvanično dobio otkaz. Sada slijedi povratak u Beograd gdje će formalno ponovo potpisati ugovor sa klubom iz Humske i nastaviti tamo gdje je stao. Posljednju utakmicu koju je odigrao za Partizan je 2. kolo ABA lige u Subotici poslije čega se zapustio u SAD.


Očekuje se da bude u konkurenciji za tim od ponedjeljka kada će početi sa treninzima jer je ostatak ekipe Partizana trenutno u Madridu, a poslije meča sa Realom ne vraćaju se u Beograd već idu direktno u Podgoricu na okršaj sa SC Derbijem.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča

    ''Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.