Grci nude milione za Amerikanca

Panterov posljednji "tango smrti" u crno-bijelom dresu?

  • Izvor: ATV
  • 23.06.2023. 15:33

Ataman po svaku cijenu želi kapitena Partizana! Grčki Panatinaikos spreman je da izdvoji basnoslovnu sumu novca za najboljeg igrača crno-bijelih - Kevina Pantera!

Sjajni šuter odigrao je sezonu iz snova. Vodio je crno-bijele do Top 8 Evrolige, uvršten je u drugu petorku najelitnijeg takmičenja i što je najvažnije - donio je svom timu prvu šampionsku titulu u ABA ligi poslije 10 godina čekanja.

Crno-bijeli su u odlučujućem petom meču finalne serije pobijedili Crvenu zvezdu rezultatom 96:85, a iskusni košarkaš je utakmicu završio sa 32 poena (8/11 za dva, 3/6 za tri, 7/8 slobodna bacanja) uz 5 skokova i 2 asistencije za 36 minuta na terenu, pa je zasluženo dobio MVP priznanje.

Meč protiv Zvezde u majstorici ABA finala Panteru je možda bio i posljednji u dresu Partizana. Naime, grčki mediji danas su objavili vijest da je Panter glavna meta novog trenera Panatinaikosa Ergina Atamana i da je atinski klub spreman da izdvoji za beka crno-bijelih nevjerovatnih 4.7 miliona evra.

Panatinaikos nudi Panteru 4.7 miliona evra za dvogodišnji ugovor i čeka odgovor koji će dobiti u narednih nekoliko dana, piše jedan grčki portal.

Podsjetimo, Panter je nakon osvajanja trofeja otkrio da još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti karijeru.

"Znaću za nekoliko dana. Nije tajna da je velika odluka predamnom, znaću sve za nekoliko dana. Sada je vrijeme za slavlje", rekao je kapiten Partizana.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Svet poljoprivrede (R)

    Poljoprivredna emisija dugogodišnje tradicije donosi provjerene informacije znanja i iskustva koja interesuju svakog poljoprivrednika.

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.