Trener Partizana

Obradović pred Baskoniju: Hoću istu želju i energiju kao i do sada

  • 02.10.2024. 19:16

Trener Partizana Željko Obradović naveo je da je stil igre Pabla Lasa i Baskonije njemu poznat i da je Markus Hauard najveća opasnost po crno-bijele u prvom meču nove sezone Еvrolige.

Košarkaši Partizana započinju novu sezonu u Еvroligi gostovanjem kod Baskonije u Vitoriji.

Crno-bijeli su završili posljednji trening u Maloj sali "Beogradske arene" pred let u Španiju.

Trener Partizana Željko Obradović je naveo u razgovoru za medije da se nastavi sa dobrom energijom, pruženom na mečevima u ABA ligi.

- Sa velikim ambicijama ulazimo u prvu evroligašku utakmicu. Imali smo te neke pripremne mečeve sa timovima koji su evroligaši. Ono što bih ja volio da vidim na toj utakmici jeste da nastavimo da igramo sa istim načinom na koji smo to do sad radili. Sa istom željom i sa energijom koju smo imali u svim utakmicama koje smo do sad odigrali. Mislim da je to najbitnije od svega. Pričati o terenu, tamo je uvijek nezgodno. Baskonija bez obzira što je promijenila tim i trenera, ima isti način igre. Ono što je specifično za Pabla Lasa je dosta tranzicije, dosta individualnih rješenja, izolacije, igre jedan na jedan, ofanzivni skok i naravno igrač koji je itekako bitan, to je Hauard koji je sposoban da šutira i preko 15 puta za tri poena. To smo sve već prošli, odradili i vidjećemo kako će sve da izgleda sutra - poručio je Željko Obradović, a prenosi RTS.

Meč se igra u četvrtak od 20.30 časova.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)

  • 23:00 Serija: Red Rok (12+)

    ''Serija: Red Rok (12+)