Plej-in

Kako Partizan može do doigravanja u Еvroligi?

  • Izvor: Kurir
  • 01.03.2024. 16:19

Pobjedom nad Еfesom (100:90) u 27. kolu Еvrolige, košarkaši Partizana znatno su popravili šanse za plasman u plej-in ili plej-of fazu.

Crno-bijeli su upisali 13. pobjedu, pa sedam kola prije kraja praktično sudbinu drže u svojim rukama. Tim Željka Obradovića je trenutno na diobi desetog mjesta, poslednjeg koje vodi u doigravanje, sa ekipom Valensije.

Prema prognozama eksperata, za ulazak u top 10 će biti potrebno da neka ekipa ostvari 17 pobjeda, dok 18 pobeda garantuje doigravanje.

Oprez! Poznata mineralna voda se povlači sa tržišta

Oprez! Poznata mineralna voda se povlači sa tržišta

Kako crno-bijeli mogu do željene četiri pobjede?

Partizan će do kraja odigrati četiri utakmice kod kuće i tri u gostima. Slijede gostovanja Olimpiji u Milanu i Barseloni. Jedna pobjeda u naredna dva kola bi svakako puno značila u toj borbi, a ne treba zaboraviti da će u Beogradu gostovati Baskonija i Valensija, ekipe koje su direktni konkurenti Partizanu u borbi za top 10.

Crno-bijeli će na put Berlina, gdje ih čeka Alba, a u Beograd stižu još lider Real, kao i Olimpijakos koji trenutno drži šesto mjesto, posljednje koje vodi direktno u plej-of.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 13:10 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.