ABA liga

Igokea na teškom ispitu protiv Partizana

  • Izvor: ATV
  • 11.11.2023. 21:17

Nema težih gostovanja u ABA ligi od onih Partizanu i Crvenoj zvezdi, pa Igokea pred sutrašnji duel sa aktuelnim šampionom regionalnog takmičenja nema šta da izgubi. Poraz od FMP-a u posljednjoj sekundi bio bi veoma brzo zaboravljen u slučaju velikog skalpa sutra, ali su u timu Vladimira Jovanovića svjesni težine zadatka.

“Idemo u goste ekipi Partizana, sigurno jednoj od najboljih ekipa u ABA ligi. Еkipa je evroligaška i potvrđuje svoj kvalitet iz utakmice u utakmicu, ne treba puno trošiti riječi kakav im je roster i da imaju najboljeg trenera. Uradili su doselekciju tima i zaista su popunjeni na svim pozicijama. Ono što je važno za moju ekipu je da izađemo tamo sa stavom i da pokušamo da odigramo onako kako smo i trenirali prethodnih dana, da pokažemo da imamo svoj kvalitet", rekao je Jovanović.

“Pripremamo se već nekoliko dana, imamo par kadrovskih problema, ali mimo toga svi se osjećamo jako dobro i trudimo se da izgledmo bolje kao tim i to je to. Bićemo spremni sutra da damo sve od sebe i nadamo se najboljem", poručio je Mihailo Bošković. 

Utakmica sa Igokeom Partizanu dolazi nakon triler završnice protiv Fenerbahčea, a pred dupli program u Еvroligi. Na ovom duelu Željko Obradović imaće na raspolaganju i novopridošlog Bruna Kabokla koji je ove sedmice trenirao sa ekipom. 

"Imali smo dva dana da pripremimo tu utakmicu. Sa velikim respektom čekamo naše prijatelje iz Igokee i sa željom da probamo da nastavimo sa igrama u istom ritmu kao što smo to do sada činili u ABA ligi. Bruno Kaboklo je odradio nekoliko treninga sa ekipom i biće u timu", rekao je Željko Obradović.

Utakmica je na programu sutra od 21 čas, a pored takmičarskog, ima i humanitarni karakter.

“Crno-bijeli” će nastupiti u posebnim dresovima koji su posvećeni prijevremeno rođenim bebama. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 13:10 Еmisija: Dosije (R)

    Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije.

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film

    'Film

  • 16:00 Еmisija: Naša Srpska (R)

    U emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.