NBA

Bomba: Nikola Jokić potpisao za Kineze

  • Izvor: Mondo.rs
  • 21.12.2023. 09:38

Srpski košarkaš Nikola Jokić odlučio je da napravi ozbiljan "rez" u svojoj karijeri kada su u pitanju nekošarkaške stvari, pa smo tako vidjeli da je snimio reklamu u SAD (što nismo viđali do sada), dok je potom prethodne noći odjeknula vijest da je promijenio tehničkog sponzora.

Jokić je raskinuo saradnju sa kompanijom "Najki" i odlučio se da potpiše saradnju sa kineskim brendom "361".

Za sada nisu saopšteni svi detalji i nismo saznali koliko novca bi Jokić trebalo da dobije od Kineza, ali se već napominje da će postati njihovo zaštitno lice i globalni ambasador.

S obzirom da je to uradio uz napuštanje najpoznatije kompanije koja se bavi proizvodnjom sportske opreme, reklo bi se da je u pitanju unosan ugovor.

Vidjećemo da li će im se "ignorisanje" Jokića obiti o glavu, posebno kada znamo da dvostruki MVP i osvajač šampionskog prstena iz prošle sezone jedini od velikih NBA zvijezda nije dobio "svoje zaštitne patike", kao što to obično bude sa superstarovima.


Nikola Jokić snimao rekla mu pa psovao na srpskom

Nikola Jokić snimao rekla mu pa psovao na srpskom

Čini se da nisu vjerovali dovoljno u njega i zato je došlo do promjene.

Uz to, kineska kompanija "361" želi da postane sve popularnija u svijetu i zbog toga su odlučili da ozbiljno "uđu" na NBA tržište, a prije potpisivanja saradnje sa Jokićem - otpočeli su saradnju sa njegovim saigračem Aronom Gordonom.

Prethodne noći u ubjedljivoj pobjedi Denvera nad Torontom, Jokić je prvi put i nosio nove patike koje proizvodi "361", ali znamo da će i na njima biti mjesta za burmu. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: