Košarkaš Atalante

Bogdanović govorio o Olimpijskim igrama

  • Izvor: B92
  • 30.10.2023. 12:06

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je rekao da će biti dio nacionalnog tima na Olimpijskim igrama, ukoliko ga zdravlje posluži.

Upisao je 17 poena i šest asistencija u pobjedi Atlante nad Milvokijem 127:110 u NBA ligi.

Bogdanović je naglasio da će biti dio selekcije za Olimpijske igre naredne godine ukoliko zdravstveno bude dobro.

"Ako me zdravlje posluži idem", rekao je Bogdanović za "RTS" i dodao:

"Iskreno nismo još pričali, samo ovako preko poruka. Možda sa nekim saigračima, čisto ono da vidimo gdje smo, šta smo, da se čujemo, dopisivanje neko i to je to. Ništa sad, daleko je to", rekao je kapiten reprezentacije Srbije.

Bogdanović je rekao da su se igrači koji nisu bili sa reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu redovno javljali i pratili utakmice nacionalnog tima, a osvrnuo se i na srebro iz Manile.

"Bilo je lijepo, tek će to kroz vrijeme dobiti na značaju. Lijepo ljeto iza mene, dobra žrtva, imali smo taj peh sa Borišom, ostao je živ, to je najvažnije, nije bilo nekih većih povreda ostalih igrača, vratili smo se zdravi i to je ono što je najbitnije. Mislim da je bila dobra hemija, dobro druženje".

Bogdanović je istakao da je postojao strah da Hoksi otvore sezonu sa 0/3, ali je do toga nije došlo, pošto je Atlanta savladala Milvoki, jednog od favorita za vrh tabele NBA lige.

Pratite nas i putem Vibera

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:15 Serija: Ko te šiša (12+)

    Serija: Ko te šiša (12+)

  • 21:45 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:45 Film

    ''''Film