Ugrožavanje sigurnosti

Zet pucao pred kućom punca, a potom mu prijetio smrću

Teslićanin D.B. (35) uhapšen je juče zbog sumnje da pucao iz pištolja pred kućom svog punca, kojem je nakon toga prijetio ubistvom!

U PU Doboj navode da je D.B. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti. Nezvanično saznajemo da se D.B. automobilom vozao kroz selo, da bi se potom zaustavio pred kućom svog punca i iz pištolja ispalio više hitaca u vazduh. U tom trenutku u kući nije bilo nikoga, jer je vlasnik kuće bio u komšiluku. Kada je D.B. krenuo da se udaljava od kuće, usput je naišao na punca, te se zaustavio i iz auta mu uputio prijetnje smrću. Motiv sukoba izmeđ punca i zeta nije poznat.

”Postoji sumnja da je D.B. došao pred kuću oštećenog i iz vatrenog oružja ispalilo više hitaca u vazduh, nakon čega je iz vozila u pokretu uputilo ozbiljne prijetnje po život i tijelo prema oštećenom, što je kod njega izazvalo osjećaj ugroženosti”, saopšteno je iz PU Doboj.

Dodaju da je operativnim radom osumnjičeni pronađen i uhapšen i da će po kompletiranju predmeta protiv njega biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju. 


Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.