Nasilje

Zbog premlaćivanja doktorice uhapšen RVI, evo šta je rekao policiji

Policija je uhapsila M.D. zbog sumnje da je sinoć pretukao doktoricu Doma zdravlja u Bratuncu Snežanu Stojanović, a kako saznaje ATV radi se o ratnom i vojnom invalidu, koji nema jednu nogu.

Napadač je saslušan u policiji i tom prilikom je priznao da je doktorici nanio više udaraca, tvrdeći da je bio revoltiran njenim ponašanjem.

”Osumnjičeni je u svojoj izjavi policiji rekao da je zbog jakih bolova došao u Hitnu pomoć i tražio od dežurne doktorice injekciju trodona. On tvrdi da mu je doktorica Stojanović na to odgovorila ”da ne liječi narkomane”. Revoltiran time što ga je nazvala narkomanom on je nasrnuo na nju i zadao joj više udaraca, što je tokom saslušanja i priznao”, kaže dobro upućeni izvor ATV-a.

Jelena Ivanović, portparol PU Zvornik, potvrdila je za ATV da je zbog napada na doktoricu uhapšen M.D. iz Bratunca.

”Postupajući po prijavi policijski službenici su lišili slobode M.D. zbog sumnje da je nakon verbalne rasprave fizički napao medicinsko osoblje. O svemu je obaviješten dežurni tužilac, po čijem nalogu se preduzimaju dalje mjere i radnje protiv osumnjičenog”, rekla je Ivanović.

Zasada nije poznato koje krivično djelo će M.D. biti stavljeno na teret što će zavisiti od stepena povreda koje je Stojanovićeva pretrpila. Ona se trenutno nalazi na liječenju u zvorničkoj bolnici, na Odjeljenju intezivne njege. U Bolnici navode da doktorica po licu ima više hematoma, da teško govori, ali se nalazi van životne opasnosti. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Tajne muzeja (R)

    ''Tajne muzeja (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.