Beograd

Zaplijenjen automobil majke dječaka ubice iz 'Ribnikara'

  • Izvor: Agencije
  • 23.07.2024. 14:57

Izvršitelji su zaplijenili automobil Miljane Kecmanović, majke dječaka koji je prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu, protiv koje se vodi pet parnica i jedan krivični postupak.

Automobil joj je zaplijenjen kako bi se namirili troškovi postupka određivanja privremene mjere od skoro 1,4 miliona dinara, rekla je za "Tanjug" punomoćnica porodice Kecmanović Marina Ivelja.

Advokat Ognjen Božović za "Tanjug" je izjavio da je Viši sud u Beogradu opredijelio troškove postupka privremene mjere i donio rješenje o tome, a kako Miljana Kecmanović nije izmirila te troškove, izvršitelji su zaplijenili njen automobil u postupku naplate.

Tramp otkrio šta mu je Bajden rekao nakon pokušaja atentata

Tramp otkrio šta mu je Bajden rekao nakon pokušaja atentata

Parničnom postupku po tužbi 27 članova porodica ubijenih prethodio je postupak određivanje mjere radi obezbjeđenja budućeg novčanog potraživanja, te je Kecmanovićima zabranjeno da otuđe i opterete nepokretnosti, među kojima je bio i automobil.

Tim rješenjem ona je obavezana da im solidarno plati troškove od skoro 1,4 miliona dinara, a s obzirom na to da ona nije izmirila te troškove, njoj je zaplijenjen automobil.

Protiv roditelja dječaka vodi se pet parničnih postupaka po tužbama članova porodica ubijenih i ranjenih, a za naknadu nematerijalne štete.

Petrović se fotografisao sa Refikom Lendom, osumnjičenim za ratne zločine nad Srbima u Vozući

Petrović se fotografisao sa Refikom Lendom, osumnjičenim za ratne zločine nad Srbima u Vozući

Takođe protiv njih se vodi i krivični postupak koji je odlukom suda zatvoren za javnost radi zaštite maloljetnih žrtava.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.