Niš

Vrištale su na sav glas: Svjedoci opisali jezive detalje pada djevojke sa zgrade

  • Izvor: Blic
  • 19.10.2024. 17:07

U Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu danas u ranim popodnevnim satima nastradala je 18-godišnja djevojka. Ona je, prema do sada nepotvrđenim informacijama, pala sa 13. sprata solitera i na mestu ostala mrtva.

"Čula sam samo vrisak. Dok sam izašla iz radnje nikog nije bilo više na terasi. Onda su dvije djevojke izašle ispred zgrade i vrištale na sav glas. Ne znamo šta se dogodilo, svakakve glasine se čuju", kaže jedna od radnica iz obližnjih lokala.

Jedan od prolaznika je prošao trotoarom nekoliko trenutaka prije nego što je djevojka pala sa solitera na pločnik.

"Čovjek je bio u šoku, nije znao šta se desilo. Mislio je da je nekom nešto palo sa zgrade, ali se šokirao kada je vidio tijelo djevojke. Dugo nije mogao da se smiri", pričaju očevici na licu mjesta.

Jeziva tragedija: Djevojka pala sa zgrade i poginula na mjestu

Jeziva tragedija: Djevojka pala sa zgrade i poginula na mjestu

Еkipe Hitne pomoći koje su intervenisale u Bulevaru Zorana Đinđića ukazale su pomoć dvjema mlađim osobama zbog šoka i uznemirenosti nakon tragedije.

Neki srpski mediji pišu da su u pitanju dvije djevojke, dok drugi javljaju da je riječ o bratu i sestri nastradale djevojke. Za sada nije zvanično poznato da li je bilo još nekog u stanu u momentu tragedije.

Niška policija potvrdila da je djevojka stradala

Iz niške policije potvrđeno je da je 18-godišnja djevojka stradala nakon pada sa zgrade.

Pronađena nestala djevojčica, poznato gdje je bila

Pronađena nestala djevojčica, poznato gdje je bila

Nakon što su forenzičari završili uviđaj, tijelo nastradale djevojke odnijeli su radnici pogrebne službe. O tragičnom događaju je obaviješteno Više javno tužilaštvo u Nišu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: