Jezivo

Užas u Slavoniji - Sa prijateljem satima silovao kumu

  • Izvor: Kurir
  • 20.10.2023. 12:32

Dvojica muškaraca iz Slavonije upala su u kuću žene usred bijela dana dok joj je suprug bio odsutan nakon čega su je satima silovali.

Suprugov vjenčani kum (30) i njegov prijatelj (29) su joj najprije zaprijetili, jedan od njih je potom navodno tresao njeno jednogodišnje dijete, a onda su je višestruko silovali dva sata iako ih je žrtva sve vrijeme molila da prekinu i da je puste.

Jeziv slučaj dogodio se prošlog septembra.

Dok su je silovali, šmrkali su drogu, navela je žrtva. Kad su izlazili iz kuće, rekli su joj da će se vratiti, a to ju je posebno uplašilo. Žrtva se, kako je rekla istražiteljima, osjećala užasno, prljavo, ružno i jadno.

Težak udes u Banjaluci: Pijani vozač ”mercedesom” udario dva maloljetnika

Težak udes u Banjaluci: Pijani vozač ”mercedesom” udario dva maloljetnika

Opirala se kad su joj rekli da žele seks, govorila im da ne želi, da ima menstruaciju, ali kum joj je zaprijetio da će joj njegov prijatelj nešto nažao učiniti.

Optuženi kum negirao je počinjenje krivičnog djela navodeći da je prije toga najmanje sedam puta imao sa kumovima seks u troje.

Njegov prijatelj takođe je negirao silovanje rekavši da ga je žena lažno optužila jer se bojala da njen muž ne saznao, budući da je insistirala da o tome ne priča njenom mužu.

Vozači oprez, srušeno drvo u Boriku

Vozači oprez, srušeno drvo u Boriku

Vještak je utvrdio da su kod žrtve prisutni znaci traume usled izloženosti emocionalnom i seksualnom zlostavljanju.

Zaključak vještaka je da žena nije izmislila priču.

- Žrtva nije sklona izmišljanju događaja. Nije sugestibilna odnosno podložna uticaju drugih osoba - navodi vještakinja.



Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.