Na području Slunja

Uhapšen krijumčar migrantima iz BiH koji je dva puta bježao policiji

  • Izvor: Agencije
  • 16.09.2023. 21:22

Karlovačka policija osumnjičila je dvadesetčetvorogodišnjaka da je u petak i subotu prevozio migrante iz BiH preko granice i u oba slučaja bježao, ali drugi put neuspješno.

Osumnjičeni krijumčar uhapšen je u subotu ujutro na području Slunja. 

Policajci su ga svjetlosnim signalima nastojali zaustaviti dok je vozio kombi bh. registarskih oznaka ali je iskočio iz vozila i nastavio bježati. Ali, policajci su ga sustigli, nakon čega su utvrdili da prevozi 16 migranata.

Borenoviću kriva ATV zato što je Šmit rekao da je opozicija tražila od njega da skloni Dodika

Borenoviću kriva ATV zato što je Šmit rekao da je opozicija tražila od njega da skloni Dodika

Ustanovljeno je da je riječ o istoj osobi koja je dan ranije na području Vojnića u noćnim satima prevozila 25 migranata. Tada se takođe nije htio zaustaviti pa je udario kombijem u policijsko vozilo, izašao iz vozila i nastavio bježati.

Karlovačka policija ranije je izvijestila da je prijavila deset osoba zbog sumnje u krijumčarenje 61 migranta koji su potom izrazili namjeru podnošenja zahtjeva za međunarodnom zaštitom.

Sve spremno za kotlićijadu i

Sve spremno za kotlićijadu i "Krajišku Guču“: Prijavljeno 240 ekipa

U zaustavljanju i kontrolisanju vozača koji su prevozili strane državljane učestvovali su na području Karlovca, Slunja, Rakovice, Vojnića i Josipdola službenici Direkcije policije, granične policije Cetingrad te carinici iz Službe mobilne jedinice, navodi "Novi list".

Pratite nas i putem Vibera