Osumljičen SDS-ovac

UKC Srpske za ATV o stanju maloljetnika povrijeđenih u nezgodi kod Doboja

  • Izvor: ATV
  • 25.10.2023. 11:58

Maloljetnik M.B. (16), koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Pločniku kod Doboja, priključen je na aparat za mehaničku ventilaciji i sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, rekli su za ATV iz UKC-a Republike Srpske.

U ovoj nezgodi, za koju se sumnja da ju je izazvao Miloš Garić, zamjenik načelnika opštine Stanari i član SDS, povrijeđen je i P.B. (17), stariji brat M.B., i on ima povrede glave.

Funkcioner SDS-a pijan pokosio djecu i pobjegao s mjesta nesreće!

Funkcioner SDS-a pijan pokosio djecu i pobjegao s mjesta nesreće!

„Pacijent M.B. primljen je u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje. Pacijent je primljen u toku noći i zbrinut. Zadobio je povrede kostiju lica i priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne“, rekli su nam u UKC-u Srpske.

Njegov brat je primljen u Kliniku za neurohirurgiju. 

„Pacijent P.B. je dobio povrede glave, stabilnog je zdravstvenog stanja, zbrinut, te ostaje na daljem praćenju i liječenju“, navode iz UKC-a.

Miloš Garić, zamjenik načelnika opštine Stanari i član SDS, uhapšen je zbog sumnje da je pijan automobilo mopel astra udario i teško povrijedio dva maloljetna brata u Pločniku kod Doboja. Potom je pobjegao s mjesta nesreće, ostavivši povrijeđenu djecu na putu.

Pratite nas i putem Vibera