Gradiška

Uhapšeni bjegunci od pravosuđa, jedan se krio s lažnim dokumentima Poljske

Gradiška policija uhapsila je četiri osobe, među kojima je i državljanin Srbije koji se krio od pravosuđa sa lažnim dokumentima Poljske, saznaje ATV.

Grupa je uhapšena u noći između srijede i četvrtka, a detaljnim provjerama policijski službenici PU Gradiška su utvrdili da su za dvojicom uhapšenih raspisane centralne potjernice.

”Jedan od uhapšenih je imao ličnu kartu Poljske, za koju se ispostavilo da je lažna. Daljim provjerama je utvrđeno da se radi o državljaninu Srbije, sa podebljim kriminalnim dosijeom, za kojim je raspisana centralna potjernica”, navodi izvor ATV-a.

On navodi da je osim falsifikovane lične karte kod njega pronađen pištolj kalibra 7,65 mm, sa izbrušenim fabričkim brojem.

”Osumnjičeni će biti predat u nadležnost Službe za poslove sa strancima BiH i biće deportovan u Srbiju. Ostale osobe su zadržane na daljoj kriminalističkoj obradi”, kaže izvor ATV-a.

Više detalja biće poznato nakon saslušanja osumnjičenih.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Tet a tet sa Tatjanom Trninić (R)

    Vrata sastanaka u četiri oka otvaramo samo zbog vas!

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    ''''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.