Policija

Uhapšena tri Prijedorčanina, pronađena municija

  • Izvor: ATV
  • 17.11.2023. 11:40

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor radeći na rasvjetljavanju više krivičnih djela "Teška krađa" koja su počinjena tokom juna i jula mjeseca ove godine, došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem krivičnih djela mogu dovesti četiri lica iz Prijedora, od kojih je jedno maloljetno.

Juče su uhapšenih V.Ć., D.M. i A.N., a tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su počinili tri krivična djela teške krađe na način da su iz radnih mašina parkiranih u krugu privatnih firmi na području grada Prijedora otuđili preko 500 litara pogonskog goriva i da su iz pomoćnog objekta kuće u mjestu Crna Dolina otuđili trimer, kosilicu i drugi sitni alat.   

Pretresom stambenih prostorija koje koriste osumnjičena lica pronađen je i oduzet dio predmeta koji potiču iz krivičnih djela, dok je kod lica  V.Ć. i D.M. pronađeno 639 komada metaka različitog kalibra čime su počinili krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.  

Kamere snimile muškarca kako krade starici novčanik

Kamere snimile muškarca kako krade starici novčanik

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će se Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenih V.Ć. i D.M. dostaviti izvještaj za tri krivična djela „Teška krađa“ i krivčno djelo "Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija", dok će se protiv A.N. dostaviti izvještaj za krivično djelo "Teška krađa". 

Pod nadzorom postupajućeg tužioca prema maloljetnom licu preduzeće se mjere u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa maloljetnicima u krivičnom postupku. 

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film: 16 blokova (12+) (R)

    '' Film: 16 blokova (12+) (R)

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Tajne muzeja

    'Tajne muzeja

  • 17:00 Serija: Preko Atlantika (R) (12+)

    ''Serija: Preko Atlantika (12+) (r)