Beograd

Uhapšena osumnjičena za ubistvo penzionera: Oprala nož i pobjegla nakon zločina

  • Izvor: Kurir
  • 04.02.2023. 12:34

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzim i efikasnim radom, rasvijetlili su teško ubistvo sedamdesetogodišnjeg penzionera Dragana V. juče na Vračaru i uhapsili F. Z. (39) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila ovo krivično djelo, saopštio je MUP.

Кako se sumnja, F. Z. je oštećenom, u njegovom stanu na Vračaru, nanijela više uboda po tijelu oštrim predmetom, nanijevši mu smrtonosne povrede.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Inače, kako smo juče pisali, penzionera su pronašli rođaci, koji su odmah alarmirali policiju.

- Ne znamo kad je smrt nastupila, jer je dan ranije razgovarao sa komšijama i išao u prodavnicu. Rođaci koji su našli penzionera navodno su ga zvali, ali se on nije javljao na telefon, pa su otišli do njegove zgrade i pronašli ga mrtvog - rekao je izvor iz istrage.

Kako kaže sagovornik Kurira, rođaci su se šokirali kada su ga vidjeli.

- Ušli su u stan i tada su Dragana zatekli sa krvavom odećom na sebi. Pokušali su da ga probude, ali bezuspješno. Uspeli su da se priberu i pozovu Hitnu pomoć i policiju.

Osumnjičena je, navodno, čistila stan kod Dragana V. (71).

Navodno je on nju napao nožem, a ona se branila, otela mu nož i izbola ga.

Kako se sumnja, F. Z. je zatim oprala nož i pobjegla iz stana. Tijelo su pronašli rođaci i komšije.

Dragan je živio sam u stanu nakon smrti supruge. Sumnja se da je "čišćenje stana" zapravo bio paravan za neku vrstu emotivne veze.

Kako se nezvanično saznaje, motiv ubistva je koristoljublje.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:20 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.