PU Banjaluka

Uhapšen zbog krađe automobila, vrijednog 60.000 maraka

Fehko Ćošabić (39) iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je ukrao automobil ”be-em-ve”, vrijedan oko 60.000 maraka!

Automobil je ukraden 26. aprila ove godine sa parkinga u Banjaluci, a Ćošabić je u njemu sutradan zatečen u Cazinu.

”Policijski službenici PU Banjaluka izvršili su kriminalističku obradu nad F.Ć. zbog sumnje da je počinio krivično djelo teške krađe. On se sumnjiči da je 26. aprila sa neograđenog parkinga ukrao automobil `be-em-ve`”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodaju da su operativnim radom policijski službenici došli do saznanja da su na području Cazina policijski službenici pronašli ukradenim automobil, kojim je upravljao osumnjičeni.

” F.Ć. je lišen slobode, a vozilo je oduzeto i vraćeno vlasniku. Sve mjere i radnje su preduzete pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, navode u policiji.

Ćošabić je i ranije dovođen u vezu sa krađama i provala. U februaru je hapšen zbog sumnje da je u Bihaću ukrao ”fiat” koji je pronađen u Banjaluci. U novembru prošle godine hapšen je zbog krađe novca iz kladionice. Zbog krađe automobila hapšen je i 2011. godine u Mrkonjić Gradu kada ga je policija zatekla kako vozi ”opel” koji je prethodno ukraden u Cazinu.


Pratite nas i putem Vibera

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.