MUP Kantona Sarajevo

Uhapšen 25-godišnjak zbog ubistva na Igmanu

Sarajevska policija uhapsila je A.M. (25) iz Ilidže zbog sumnje da je ubio A.K. (33) iz Trnova, koji je sinoć izboden oštrim predmetom na putu za Igman.

U MUP-u Kantona Sarajevo navode da je A.K. juče dovezen u Zavoda za hitnu medicinsku pomoć "Prim. dr Silva Rizvanbegović" sa povredama nanesenim oštrim predmetom, te da je nakon pokušaja pružanja ljekarske pomoći konstatovana smrt.

”Policijski službenici Uprave policije MUP-a KS, pod nadzorom tužioca Kantonalnog tužilaštva KS, izvršili su uviđaj, te poduzeli niz mjera i radnji s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti pod kojima je nastupila smrt 33-godišnjeg muškarca. Iste večeri je na području opštine Ilidža, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Ubistvo slobode je lišen A.M.”, saopštio je MUP Kantona Sarajevo.

Muškarac preminuo u Hitnoj: Policija na nogama

Muškarac preminuo u Hitnoj: Policija na nogama

Dodaju da se nad osumnjičenim vrši kriminalistička obrada u službenim prostorijama Uprave policije MUP-a KS, nakon čega će biti predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Serija: Mućke (12+) (R)

    ''Serija: Mućke (12+) (R)

  • 12:30 Agrar (R)

    ''Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu, kao i mnoštvo zlata vrijednih savjeta, te priče o vrijednim poljoprivrednicima, domaćinima, i plodovima njihovog rada