Beograd

Ubila majku zbog neraščišćenih imovinskih računa? Raspisana potraga

  • Izvor: Telegraf
  • 26.07.2024. 09:04

Policija je raspisala potragu za Vesnom A. (53) pod sumnjom da je u kući na Voždovcu ubila majku Mariju A. (93).

Kako Telegraf.rs saznaje, policija je pored tijela starice našla oproštajno pismo.

Nezvanično, Vesna je zločin priznala, a kako se sumnja iza svega stoje neraščišćeni imovinski računi.

Po nalogu nadležnog tužilaštva naređena je obdukcija tijela.

Policija sumnja da je Vesna pobjegla svojim automobilom "hjundaji".

Horor u Beogradu: Pronađeno tijelo žene, traga se za njenom kćerkom

Horor u Beogradu: Pronađeno tijelo žene, traga se za njenom kćerkom

Prema saznanjima Telegrafa sa lica mjesta, komšinica koja je dobro poznavala ovu porodicu, kaže da je policija, navodno, pored tijela nesrećne žene pronašla i oproštajno pismo koje je po svemu sudeći, ostavila njena ćerka nakon što je počinila zločin i pobjegla.

Kako ističe ova komšinica, već dva dana je naslućivala da se nešto čudno dogodilo u kući u kojoj se desila i ova jeziva nesreća.

„Baku nisam vidjela dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u komšiluku pomalo pomagali. Njenu kćerku sam poslednji put vidjela prije dva dana. Obično smo zajedno uveče šetale pse", priča naša sagovornica.

Ona kaže da je u posljednja dva dana primjetila i čudno ponašanje njihovog psa, ali da nije mogla ni da nasluti da se u neposrednoj blizini dogodio zločin.

Go muškarac bez znakova života nađen ispred zgrade u Beogradu

Go muškarac bez znakova života nađen ispred zgrade u Beogradu

"Obično su psa držali u kući, ali ta posljednja dva dana pas je bio u dvorištu. Pomislila sam da su ga izvele zbog vrućine, nisam mogla ni da naslutim da se nešto strašno moglo dogoditi u kući, zbog čega bi psa izveli napolje", dodaje komšinica.

Prema njenim riječima, nestaloj kćerki je i mobilni isključen već dva dana, a ona dodaje da strahuje da je riječ o onom najgorem.

"Kako sam čula, kćerka je navodno ostavila pismo pored tijela majke, zbog čega se pribojavam da je i ona digla ruku na sebe", nastavlja komšinica koja tvrdi da su majka i ćerka imale i vikendicu izvan Beograda i da je vrlo moguće da je ona počinila samoubistvo baš tamo.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: