Bijeljina

Ubijen inspektor, uhapšene četiri osobe

Policijski inspektor Nenad Marković ubijen je noćas u pucnjavi u Bijeljini, a kako saznaje ATV uhapšene su četiri osobe zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa ovim zločinom.

Ubistvo se dogodilo noćas iza ponoći ispred noćnog kluba "Džil" u centru Bijeljine. Nezvanično saznajemo da je Marković, na izlazu iz kluba, pogođen sa dva hica iz vatrenog oružja.

Na licu mjesta se nalazi veliki broj policije, koja je nakon ubistva blokirala šire područje oko mjesta zločina, te zaustavljala i kontrolisala sva vozila i prolaznike.

U toku je uviđaj, kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Tačne okolnosti ubistva se istražuju.

ATV saznaje: U Bijeljini ubijen inspektor, policija blokirala grad

ATV saznaje: U Bijeljini ubijen inspektor, policija blokirala grad

Ubijeni Nenad Marković radio je kao inspektor u Policijskoj stanici 2 u Bijeljini.

Iz PU Bijeljina oglasili su se saopštenjem u kojem se navodi da im je u 23.57 časova prijavljeno da je u ulici Meše Selimovića u Bijeljini, pucano iz vatrenog oružja na policijskog službenika N.M. koji je tom prilikom od zadobijenih povreda smrtno stradao. 

”Sve mjere i radnje u vezi sa ovim krivičnim djelom preduzimaju se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a u okviru dosadašnje istrage više lica je privedeno od strane policijskih službenika PU Bijeljina i Uprave kriminalističke policije MUP-a RS”, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera