Na području Gradiške i Srpca

U tri saobraćajne nezgode povrijeđene tri osobe

  • Izvor: SRNA
  • 21.02.2022. 09:50

Na području Gradiške i Srpca u protekla tri dana dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su povrijeđena tri lica, od kojih jedno maloljetno, koji su prevezeni na Univerzitetski klinički centar /UKC/ Republike Srpske.

Biciklista čiji su inicijali B.B. iz Gradiške povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Srbac - Nova Topola, u mjestu Nova Topola, u kojoj je učestvovalo i auto "dačija" kojim je upravljala Z.B. iz Gradiške.

Nezgoda se dogodila u petak, 18. februara u 9.15 časova, a uviđaj su obavili službenici Policijske uprave Gradiška, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Srbac - Nova Topola, u mjestu Inađol, povrijeđeno je maloljetno lice, a učestvovao je i automobil "opel astra" kojim je upravljao lice čiji su inicijali A.M. iz Srpca.

Nezgoda se dogodila u subotu, 19. februara, u 13.50 časova, a uviđaj su izvršili službenici Policijske stanice Srbac.

Vozač D.Đ. iz Gradiške povrijeđena je nakon slijetanja automobila "be-em-ve" sa kolovoza na magistralnom putu Gradiška – Banjaluka, u mjestu Romanovci.

Saobraćajna nezgoda se dogodila 19. februara u 22.30 časova, a uviđaj su izvršili službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška.

O ovim saobraćajnim nezgodama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.