Živinice

U sudaru dva kamiona i dva automobila petoro povrijeđenih

  • Izvor: SRNA
  • 27.08.2024. 11:54

Petoro ljudi povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi u Živinicama u kojoj su učestvovala dva teretna vozila, dva automobila i žena koja je išla pješke, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Svih petoro povrijeđenih u jučerašnjoj nezgodi zadobilo je lakše povrede, ali je jedan od njih čiji su inicijali R.S. (70) zadržan na bolničkom liječenju na Klinici za hirurgiju pri Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su kamion "sitroen" kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali S.B. (43) iz Barica kod Živinica, automobili "audi" koji je vozio A.Š. (25) iz Živinica, "škoda" kojom je upravljao Е.B. (49) iz Gornjih Dubrava, kamion "skania" sa priključnim vozilom za čijim je volanom bio A.B. (37) iz Zenice i žena Е.Č. (57) iz Živinica koja je išla pješke.

Ljekarska pomoć u Domu zdravlja Živinice ukazana je vozaču kamiona S.B. i automobila "audi" A.Š, te saputnicima iz vozila M.S. (74), R.S. (70) iz Živinica i pješakinji Е.Ć, odakle su upućeni u Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Pratite nas i putem Vibera

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.