Pretres

U Modriči pronađena laboratorija za uzgoj droge, ima uhapšenih

  • Izvor: ATV
  • 07.08.2024. 12:59

Laboratorija za uzgoj marihuane, hašiša i spida pronađena je danas tokom pretresa u Modriči, a policija je uhapsila N.S. iz Modriče.

N.S. se sumnjiči da je izvršio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

„Na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Modriči izvršen je pretres navedenog i objekata koji koristi, prilikom čega je pronađeno i oduzeto jedna laboratorija za uzgoj opojne droge u kojoj se nalazilo sedam saksija sa stabljikama indijske konoplje, šest paketića sa sadržajem smolaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „hašiš“ ukupne težine od 254,2 grama, dva paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „spid“ ukupne težine od 25,3 grama, digitalna vaga i drugi predmeti namijenjeni za proizvodnju, uzgoj i prodaju opojne droge“, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nakon kriminalističke obrade navedeno lice će uz izvještaj o izvršenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)