PU Trebinje

U jednom danu četiri sudara u Trebinju, policija apeluje na oprezniju vožnju

  • Izvor: ATV
  • 01.04.2022. 09:32

Četiri saobraćajne nezgode dogodile su se juče na području Trebinja, a u jednoj od njih dvije osobe su povrijeđene dok je u ostalim pričinjena materijalna šteta.

Dvije oosbe su povrijeđe u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 10,55 časova u mjestu Perovića Most. U njoj su učestvovali putnički automobil marke ,,Renault“, kojim je upravljalo lice inicijala D.B. iz Berkovića i teretno vozilo „MAN“, kojim je upravljalo lice inicijala N.V. iz Bileće. U  ovoj saobraćajnoj nezgodi povrijeđeni su D.B. koji se nalazio na mjestu vozača u putničkom automobilu marke ,,Renault“ i A.B., koji se nalazio na mjestu putnika.

“Zbog toga apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, da svoju vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, te da prisustvo saobraćajne policije ili strah od kazne ne budu opredeljujući za oprezniju vožnju, već da savjesnim i odgovornim ponašanjem doprinesu kako svojoj, tako i bezbjednosti ostali učesnika u saobraćaju. Skrećemo pažnju da ne postoji objektivna ni realna mogućnost, da na svakoj kritičnoj ili manje opasnoj dionici puta bude prisutan policijski službenik, koji bi kontrolisao ponašanje vozača i sankcionisao svaki uočeni prekršaj”, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Policijska uprava Trebinje će i u narednom periodu u okviru realnih mogućnosti, nastojati da kroz pojačano prisustvo svojih službenika, prevnentivnim ali i represivnim aktivnostima, doprinese smanjenju broja saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama, ali još jednom apeluju na sve vozače, da svojim odgovornim ponašanjem, poštujući saobraćajne propise, doprinesu ukupnoj bezbjednosti u saobraćaju i smanjenju broja nezgoda, posebno za vrijeme vremenskih nepogoda kada je put klizav i mokar, sa najtežim posljedicam što je konačno i naš zajednički cilj.   


  • 12:10 Gola nauka, dokumentarni program (R)

    '' Gola nauka, dokumentarni program (R)

  • 13:00 Autošop magazin (R)

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 13:30 Tajne muzeja

    '' Tajne muzeja

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Ćirilica

    'Kroz uzbudljiv, dinamičan i nepredvidiv razgovor sa različitom paletom gostiju - od stručnjaka i renomiranih teoretičara, političara i funkcionera, umjetnika do estradnih ličnosti otkriva informacije koje ne objavljuju ni najskandalozniji tabloidi.

  • 16:00 Revolucije 1917 (R)

    Revolucije 1917 (R)