Ulcinj

Tuča u Crnoj Gori: Povrijeđeni preminuo, policija traga za državljaninom Srbije

  • Izvor: Agencije
  • 26.08.2024. 22:00

Crnogorska policija traga za R. D. (59) iz Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Njemačkoj koji je osumnjičen da je u Ulcinju zadao udarac osobi koja je kasnije preminula, saopšteno je iz Uprave policije.

Ulcinjskoj policiji je 22. avgusta oko 00.20 časova prijavljeno telefonskim putem da je u naselju Donji Štoj došlo do verbalnog, a nakon toga i fizičkog sukoba između dva lica, od kojih je jedan zadobio povrede.

"Izlaskom na lice mjesta zatečeno je lice koje leži na asfaltnoj površini sa vidnim povredama u predjelu glave i utvrđeno je da je riječ o M. M. (62) koji je odvezen na ukazivanje ljekarske pomoći", navodi se u saopštenju policije, prenosi RTCG. 

Nestala djevojčica iz Fojnice, porodica moli za pomoć

Nestala djevojčica iz Fojnice, porodica moli za pomoć

Policija je, kako navode, preduzela intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je došlo do povređivanja lica i došla do saznanja da je jedno muško, tada nepoznato lice, nakon kraće verbalne rasprave, oštećenom zadao udarac u predelu glave.

Nakon ovog događaja, nasilnik se udaljio vozilom sa lica mjesta.

Operativnim radom na terenu policija je uspjela da identifikuje i obezbedi dokaze protiv osumnjičenog - R.D. (59) iz Srbije, sa privremenim boravkom u Njemačkoj.

Pogledajte šta je rekla politička

Pogledajte šta je rekla politička "analitičarka" na račun Dodika

Žrtva je danas podlegla povredama u Kliničkom centru Crne Gore, a tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici kvalifikovao je krivično djelo teška telesna povreda usljed koje je nastupila smrt povrijeđenog lica.

Za osumnjičenim R. D. policija intenzivno traga, navodi se u saopštenju policije.

Pratite nas i putem Vibera