Poznati advokat

Toma Fila: Postoje dva scenarija šta se desilo s nestalom djevojčicom

  • Izvor: Mondo.rs
  • 27.03.2024. 18:30

Dvogodišnja djevojčica Danka Ilić iz Bora nestala je juče oko 13 časova u naselju Banjsko polje kod Bora. Zbog nestanka po prvi put je aktiviran sistem "Pronađi me", a na mjestu nestanka se nalazi veliki broj policajaca, pripadnika Žandarmerije, Gorske službe spasavanja, koji već duže od jednog dana tragaju za nestalom djevojčicom.

Advokat Toma Fila navodi da trenutno isključuje mogućnost da se nešto desilo sa djevojčicom, jer da je došlo do najgoreg scenarija, do sada bi je pronašli.

On je dodao da je Igur Jurić, otac tragično nastradale Tijane Jurić uradio sjajan posao kada je u pitanju aktivacija sistema "Pronađi me" i da je to velika stvar za Srbiju.

Dotakao se i mogućeg ishoda nestanka Danke Ilić, gdje je predočio dva moguća scenarija. Fila je naglasio da prije svega treba provjeriti roditelje, jer je nemoguće da dijete od dvije godine jednostavno nestane. Kao drugi mogući slučaj naveo je da je u pitanju otmica.


Еkskluzivno: Ovo je snimak kamere sa komšijske kuće u vrijeme Dankinog (2) nestanka

Еkskluzivno: Ovo je snimak kamere sa komšijske kuće u vrijeme Dankinog (2) nestanka

Naime, kako je Fila rekao odmah nakon nestanka djeteta, najprije je postavio sebi pitanje kako je uopšte dijete od dvije godine tako brzo moglo da nestane.

"Čudno je znate, ona je jako mala. Istraga mora temeljno da se uradi, sve mora da se prečešlja i provjeri, mnogo je nelogičnosti u svemu tome", rekao je Fila.

Iskusni advokat navodi da trenutno isključuje mogućnost da se nešto desilo sa djevojčicom, jer da je došlo do najgoreg scenarija, do sada bi je pronašli.


Otkriveno koja pitanja policija postavlja roditeljima nestale djevojčice

Otkriveno koja pitanja policija postavlja roditeljima nestale djevojčice

"To je malo mjesto, dosta policije je tamo. Našli bi je do sada, i zato mi sve trenutno liči na otmicu, ili prodaju, mnogo je nelogičnosti", zaključio je Fila.

Upitan šta je njegova teorija o svemu što se događa, s obzirom na to da ima bogato iskustvo, Fila kaže da svi dokazi ukazuju na to da je djevojčica najvjerovatnije oteta, prenosi "Mondo".

Pratite nas i putem Vibera

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:10 Naša Srpska (R)

    ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)