Zvornik

Teško pretukli muškarca ispred kafića, za jednim se traga

  • Izvor: ATV
  • 10.06.2024. 09:24

Zvornička policija uhapsila je F.Dž. zbog nanošenja tjelesnih povreda muškarcu ispred kafića, dok se za još jednim osumnjičenim traga.

"Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, 08.06.2024. godine, lišili su slobode lice F.Dž. iz Zvornika zbog osnova sumnje da je sa još jednim licem za kojim se traga, izvršilo krivično djelo „Teška tjelesna povreda“. Naime, istog dana oko 01,30 časova, Policijskoj stanici Kozluk je prijavljeno da je lice D.P. fizički napadnuto ispred ugostiteljskog objekta na području grada Zvornika, prilikom čega je zadobilo tjelesne povrede. Navedeno lice se radi ukazivanja ljekarske pomoći javilo u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik, a potom u JZU Bolnica Zvornik gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede, odakle je na dalje liječenje upućeno na Univerzitetsko klinički centar Banja Luka", saopšteno je iz policije.

Policijski službenici Policijske stanice Kozluk izvršili su uviđaj na licu mjesta. O svemu ja obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se nakon dokumentovanja predmeta, tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu. 


Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 18:20 Čarolija Republike Srpske

    ''Čarolija Republike Srpske

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.