Poginula u Americi

Tamara dan prije tragične smrti objavila video na Instagramu

  • Izvor: Telegraf
  • 15.10.2024. 19:04

Srpkinja Tamara Lapadatović iz Kladova i njen dečko Aleksandar Jokanović iz Crne Gore poginuli su u nedelju u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njujorku, nakon što se njihov motocikl sudario sa putničkim vozilom u blizini 3. avenije na Menhetnu.

Sudar je bio toliko stravičan da su Aleksandar i Tamara na licu mjesta stradali, a mlađi muškarac, koji je vozio "Tojotu RAV4" koja je udarila u motocikl, nakon nesreće je izašao iz vozila i čekao dolazak policije i hitne pomoći.

Ona je dan prije tragedije na Instagramu objavila snimak na kom se vidi kako leti helikopterom, a zatim skače padobranom.

"Izazovi su pokloni koji nas prisiljavaju da tražimo novi centar ravnoteže. Ne borite se protiv njih. Samo pronađite novi način da se postavite. Svi zaslužuju nove početke. A, često, novi počeci nisu pokloni koje dobijamo, već naši sopstveni izbori. Kada odlučimo da počnemo ispočetka i preuzmemo kontrolu nad smerom svog života, stvaramo novi početak. Na taj način imamo obje prilike: da prihvatimo blagoslove novih početaka i da ih stvorimo sami", napisala je Tamara.

Podsetimo, nesreća se dogodila u nedjelju u ranim jutarnjim satima, a svi detalji tragedije i dalje nisu poznati.

Pratite nas i putem Vibera