Uviđaj u toku

Sudar dva automobila u Zenici, jedna osoba povrijeđena

  • 18.06.2021. 20:06

Jedna osoba povrijeđena je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-17 u Zenici.

Prema zvaničnim informacijama iz Operativnog centra MUP-a ZDK, do nesreće je došlo u 18.40 sati.

- Tom prilikom došlo je do nesreće u kojoj su učestvovali vozilo Citroen i Mercedes. Vozač Mercedesa, usljed zadobivenih povreda, prevezen je u Kantonalnu bolnicu Zenica - kaže dežurni službenik u Operativnom centru MUP-a ZDK.

Ističe da će nakon opservacije na Odjelu urgentnog bloka zeničke bolnice biti poznat stepen povreda povrijeđenog vozača. Uviđaj na mjestu nesreće je u toku, nakon kojeg će biti poznate okolnosti ove nesreće, piše Avaz.

Foto: Avaz
 

Tagovi:
  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.