Varaždin

Sletjeli kvadom, dvoje poginulih

  • Izvor: 24sata.hr
  • 12.04.2024. 10:57

U četvrtak, 11. aprila, oko 20.00 sati, u Tuhovcu, dogodio se nesrećni slučaj u kojem su smrtno stradale dvije osobe. Muškarci starosti 33 i 39 godina vozili su se kvadom šetalištem uz rijeku van naseljenog mjesta Tuhovec u smjeru mjesta Retkovec. Tom prilikom je, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju zemljanog puta, došlo do slijetanja vozila u korito rijeke pri čemu su 33 i 39-godišnjak smrtno stradali, javljaju iz varaždinske policije.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društva Varaždinske Toplice, Tuhovec, Leskovec i Grešćevina. 

Smrt nesretnih muškaraca na mjestu događaja konstatovala je doktorica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. 

Detalji tragedije u Sarajevu: Prvo su mislili da je jedno tijelo, kasnije uočili i dijete

Detalji tragedije u Sarajevu: Prvo su mislili da je jedno tijelo, kasnije uočili i dijete

Po nalogu županijskog državnog tužioca tijela su prevezena na od‌jel Patologije varaždinske Opće bolnice, gd‌je će se obaviti obdukcija.

Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti ovog nesrećnog događaja.

(24sata.hr)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program